Disclaimer

Deze website is met zorg voor de gebruiker samengesteld. Daarbij is weloverwogen aangenomen dat alle informatie volledig, juist, begrijpelijk en actueel is.

Ondanks alle inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de ter beschikking gestelde informatie volledig of juist is. Als de verstrekte informatie op de website tekortkomingen heeft, zullen wij dat herstellen en aanpassen. Onze Huisartsen en Huisartsendienst Arnhem is niet aansprakelijk voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de website en actieve links naar derden die op de website zijn verwerkt. 

Bescherming van persoonsgegevens

U hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen voor persoonlijk gebruik. Ook hergebruik is toegestaan als u de bronvermelding toepast. Daarbij gelden overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. Voor de reproductie of het gebruik van multimedia-informatie is altijd toestemming vereist. Over de reproductie van de informatie kunt u contact opnemen met de beheerder van de website. 

Google Analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Google Analytics maakt gebruik van cookies om de website te helpen analyseren. De door de cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit, internet- en social mediagebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven beschreven.